Ohjeistus

Painettava/brodeerattava logo tulee toimittaa vektoritiedostona (cdr, ai, eps, pdf), valokuvapainatuksissa tiedosto tulisi olla korkelaatuinen kuvatiedosto. Ääritapauksissa voimme käyttää myös laadukkaita kuvatiedostoja (jpg, png). Netistä otetut kuvat eivät yleensä täytä vaatimuksia! Suuri kuva saadaan pienenettyä hyvälaatuisesti mutta pientä kuvaa ei pysty laadukkaasti suurentamaan. Huom! Pdf ei välttämättä ole vektori! Emme käytä Office-tiedostoja (word, excel, powerpoint). Mikäli alkuperäinen tiedosto on laadultaan heikko ja joudumme sitä työstämään painoon tai brodeeraukseen kelpaavaksi normaalia enemmän, veloitamme työstä asiakkaan kanssa sovittavan hinnan.

Asiakastöissämme voidaan käyttää fontteja, joihin meillä tai asiakkaalla on lisenssi. Lisäksi käytettävissä on kaikki ilmaiset fontit, joita löytyy netistä esim. www.fontsquirrel.com ja www.dafont.com. Aineistossa tulee tekstien olla konvertoituna viivoiksi. Parhaan paino- tai brodeeraustuloksen saavuttamiseksi kannattaa myös mainita käytetyt fontit. 

PAINATUKSET

Käytämme painatukseen lämpösiirtokalvoja, joita voidaan painaa useille erilaisille tekstiileille ja joka kestää normaalin konepesun ja rumpukuivauksen. Siirtokalvolla tehty painatus prässätään tekstiiliin, siksi tuotteen tulee kestää hetkellisesti 150 °C lämpötila.

1-värisiä kalvoja käytetään, kun painatus on selkeä ja se tai sen osat ovat kokovärisiä. 

Tulostettavaa kalvoa käytetään kun painatuksessa on esim. liukuvärejä, varjostuksia tms. tehosteita. Tällä tekniikalla painetaan myös valokuvat.

Teemme painatuksesta tarvittaessa vedoksen ennen painamista. Ensimmäinen vedos on ilmainen, seuraavat maksavat saman kuin painettaessa. Asiakaslähtöisistä muutoksista veloitamme 10 €/kerta.

BRODEERAUKSET

Brodeerauksen hinta määräytyy koon eli tikkimäärän mukaan. Laadukkaan brodeerauksen edellytyksenä on hyvin tehty ohjelmointi, siksi veloitamme siitä 20 €/logo. Perusfonteilla tehtävät nimikoinnit brodeeramme ilman aloituskuluja.

Pyydä tarjous

Apec.fi